måndag 24 september 2012

Säsongsstart för Poetry Slam!

Nu drar säsongens Poetry Slams igång!

Vi peppar efter sommarens vila och förväntar oss många episka dikter om kantarellplockade facebookvänner och minnen av sand som silas genom tårna.

Nytt för denna omgång är att vi kommer att köra på Pipes of Scotland, puben bredvid Hotell Aveny, mittemot symaskinsaffären eller bredvid Formtoppen - vad som nu är era referensramar. Tiden är 19:00 och det är alldeles gratis, så det finns ingen anledning att sitta hemma och uggla denna afton.

 Som vanligt är det kval till svenska mästerskapen i poesi som gäller, och nu börjar vi om på ny kula. Vilka kommer att bli Umeås bästa estradpoeter som tävlar i SM i Poetry Slam i Malmö 2013? Häng med och se, och påverka! :)

 Såhär går det till: Sex poeter läser upp en dikt var. Dikten ska vara skriven av poeten själv och bör inte överstiga tre minuter. Efter varje läsning kommer jurygrupper ur publiken att ge poäng mellan 0,0 - 10,0.
De fyra poeter som lyckats skrapa ihop högst poäng går vidare till rond 2. En ny läsning sker följd av en ny poängsättning av jurygrupperna.
 De två poeterna som har högst poäng läser upp en dikt till. Poeten som får högst poäng vinner tävlingen och är därmed garanterad en plats i Umeå-finalen!

 Vill du ställa upp som tävlande/ har frågor? Hör av dig till oss på umeapoetryslam@gmail.com

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/327809553983102/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar