tisdag 20 november 2012

Poetry Slam deltävling tre - 29/11 2012Vi fortsätter ordfestandet på Pipes och kör tävlingar med grymma poeter på scen, hårda domare i publiken och förvirrade bargäster även här i slutet av november!
Klockan 19:00 går det av stapeln och det är alldeles gratis, bättre anledning att värma sig tillsammans med andra poetfränder finns väl inte?

Deltävlingen är ett steg närmare för att kvala in till Svenska Mästerskapen. Vilka kommer att bli Umeås bästa estradpoeter som representerar vår stad i Malmö 2013? Häng med och se, och påverka!

Såhär går det till: Sex poeter läser upp en dikt var. Dikten ska vara skriven av poeten själv och bör inte överstiga tre minuter. Efter varje läsning kommer jurygrupper ur publiken att ge poäng mellan 0,0 - 10,0.

De fyra poeter som lyckats skrapa ihop högst poäng går vidare till rond 2. En ny läsning sker följd av en ny poängsättning av jurygrupperna.

De två poeterna som har högst poäng läser upp en dikt till. Poeten som får högst poäng vinner tävlingen och är därmed garanterad en plats i Umeå-finalen!


Vill du ställa upp som tävlande/ har frågor? Hör av dig till oss på umeapoetryslam@gmail.com

Sugen på att läsa på scen men vågar inte tävla (än)? En öppen scen diskuteras - hojta till om du är peppad på en sån!

Poetry Slam anordnas i samarbete med ABF, Pipes of Scotland och 4Sound.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar